Onze Ontwerpers


De grafische kant
De layout van uw website moet zo doeltreffend en professioneel mogelijk ontworpen worden. Om die reden werken wij samen met ontwerpers voor wie dit alles gesneden koek is.

Het Team

Naam:Petra Kwaadgras
Geboren op:18 februari 1983
Functie:Ontwerper
Beheerst:Adobe Photoshop, Illustrator, Indesign, Flash Animaties
Actief sinds:2003
Petra Kwaadgras studeerde af in illustratieve vormgeving aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam. Mede door het gebruik van verschillende technieken, weet zij een geheel eigen wereld te creŽren die autonoom, direct en helder is. Haar illustraties kenmerken zich door de sterke en doeltreffende lijnvorming en duidelijke keuzes van objecten. Dit alles weet zij op een verrassende manier te vertalen naar het web: in vormgeving, beelden en animaties.
Naam:Roy Korpel
Geboren op:14 juni 1979
Functie:Ontwerper
Beheerst:Adobe Photoshop, Illustrator, Indesign, Coreldraw, Painter X
Actief sinds:1995
Vrij tekenen is mijn specialisme. Middels gebeurt dit geheel digitaal en voornamelijk in Adobe Photoshop. Van schets tot eind resultaat. Door het digitaal tekenen in Photoshop ben ik al snel in aanraking gekomen met het ontwerpen van websites, logo's en huisstijlen. Een paar jaar geleden heb ik Stefan ontmoet en ontwerp / teken nu exclusief websites voor Blue Rose Webdesign.

Maakt u ook even kennis met onze developer?
Info Webdesign Content Management System Onderhoudscontracten Portfolio Contact