Webdesign op maat


Maatwerk
Wanneer u bij ons een website laat ontwikkelen, staat er een team van twee ontwerpers en een developer voor u klaar. De ontwerpers zorgen voor een unieke layout, en de developer zorgt voor de technische functionaliteit van de website.
Zo is de layout én de techniek achter uw website volledig op maat gemaakt naar uw wensen.
Tevens worden al onze producten getest in Internet Explorer, Mozilla Firefox en Google Chrome. Zo weet u zeker dat uw website voor 99% van de bezoekers goed weergegeven wordt.

Persoonlijke applicaties
Naast de gewone pagina's op uw website, is er tegenwoordig steeds meer vraag naar online applicaties. Denk hierbij aan:
 • fotoboeken
 • digitale nieuwsbrieven
 • online reserveringen
 • webshops
 • Deze applicaties kunnen wij voor u ontwikkelen en personaliseren. Het grote voordeel van deze technieken is dat de desbetreffende applicatie volledig in uw website opgenomen kan worden. Het krijgt dus niet alleen dezelfde layout als de rest van uw website, maar kan ook in meer of mindere mate op andere pagina's terugkomen. Denk hierbij aan de laatste 5 foto's uit uw fotoboek, weergegeven op de home pagina.


  Inhoud beheren
  Tegenwoordig kan geen enkele website meer zonder beheermogelijkheden. Wij raden u daarom ook aan naast de gewone website ook een Content Management System te overwegen. Hiermee kunt u uw website met de tijd mee laten groeien zonder tussenkomst van ons!
  Info Webdesign Content Management System Onderhoudscontracten Portfolio Contact